newborn kuvaus



Newborn kuvauksessa ikuistetaan teidän ihanan pienokaisenne ensihetkiä ja koko perheenne kasvutarinaa. Kuvaushetkemme on täynnä lämpöä ja rauhaa, jossa saatte pysähtyä jokaiseen hetkeen täysin sydämin. Haluan tarjota teille tämän ainutlaatuisen, ihanan hetken ja auttaa teitä ikuistamaan pysyvästi teidän ensihetkenne yhdessä.


Näiden valokuvien avulla voitte palata takaisin niihin ensimmäisiin viikkoihin yhdessä. Voitte palauttaa mieleen sen pienen ja hauraan ihmisenalun, joka tuntui niin pieneltä ja samalla niin suurelta sydämissänne. Kuvien avulla pystytte palaamaan sen ihanan tuoksun äärelle, joka täytti ilman hänen ollessa sylissänne. Tai palaamaan niihin tunteisiin, joita koitte kun teistä kasvoi vanhempia.


Minulle valokuvaajana on tärkeää, että kuvat sykähdyttää ja tuntuu. Ne eivät ole vain valokuvia. Ne kertovat teidän tarinaa ja antavat mahdollisuuden palata niihin muistoihin, jotka ajansaatossa haihtuvat muistoista.

Nämä muistot ja valokuvat ovat niin arvokkaita, ettei niitä pysty sanoin kuvailla.


Newborn kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta 190e sekä valitsemastanne kuvapaketista. Alla olevasta napista pääset tutkimaan kuvapaketteja ja hinnastoa.

löydät minut myös instagramista
@janitalaaksonenphotography