Moikka & ihanaa nähdä sinut täällä!

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan minuun, arvoihini ja sukeltamaan tarinaani, miten ja miksi nyt ollaan tässä pisteessä, unelmieni työssä.

Olen Janita, pian kolmekymppinen, kolmen upean lapsen äiti, sekä onnellinen vaimo maailman ihanimmalle miehelle. Kotimme löytyy Paimiosta, missä myös ihana valoa tulviva luonnonvalo studioni sijaitsee.

Rakkaus, lempeys, aitous, turvallisuus ja kohtaaminen ovat minulle elämän tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat niin perhearkeani kuin valokuvausyritystänikin. Nämä arvot ovat aina läsnä elämässäni, ohjaten jokaista askelta. Lupaan, että kohtaan sinut aina lämmöllä sekä lempeydellä ja luonani saat aina täysin oma itsesi.

Valokuvaaminen on minulle intohimo, unelma ja tavoitteeni on jatkuvasti kehittyä siinä.. Rakkaus valokuvausta kohtaan syttyi toisen lapseni syntymän myötä, kun innostuin somen tekemisestä ja hankin ensimmäisen oman kamerani. Pikku hiljaa huomasin tallentavani ystävieni ja heidän lastensa ainutlaatuisia hetkiä. Ja tässä nyt ollaan, luomassa unelmieni bisnestä– vaikka termi "bisnes" tuntuukin liian viralliselta, sillä jokainen päivä teidän kanssanne ja tämän työn äärellä, tuntuu ennemminkin kivalta kahvi hetkeltä kuin työltä.

Tällä hetkellä elän unelmaani, vaikka ymmärrän, kuinka kliseiseltä se saattaa kuulostaa. Toki aina voisi olla enemmän sitä ja vähemmän tätä, mutta pääasiassa tämä on elämää, jota haluan elää. Toteutan unelmiani niin arjen keskellä kuin työssäni. <3

Asiakkaani muodostuvat pääasiassa vastasyntyneistä, perheistä ja hääpareista. Tavoitteeni on tallentaa kuviinne se teidän uniikki yhteys ja rakkaus, ikuistaa ne hetket, joita ette halua unohtaa ikinä ja luoda kuvia, jotka tuntuvat sydämmissänne ja pysäyttävät tuon ainutlaatuisen ajan

Kiitos, kun olette osa tätä ainutlaatuista matkaa kanssani.

Lämpimin ja sydämellisin terveisin,

Janitahetkiä jotka minä haluan muistaa ikuisesti